Ústřední vojenská nemocnice Praha Vás zve na mezinárodní diskusní fórum pořádané ORL klinikou 3. LF UK a ÚVN Praha, které je letos současně i měsíční schůzí České společnosti pro otolaryngologii a chirurgii hlavy a krku.

Datum konání: čtvrtek 4. března 2010 od 9 hodin


Místo konání: aula kongresového centra Ústřední vojenské nemocnice, pavilon CH 2, U Vojenské nemocnice 1200, Praha 6 Střešovice

alt Pozvánka na Střešovické jaro 2010


Letošním tématem jsou:

Miniinvazivní operace štítné žlázy      

Přednášky k danému tématu přednesou

Dr. Gabriele Materazzi – Pisa, Itálie přednese přednášku prof. Miccoliho     

Dalšími přednášejícími budou Prof. Jan Betka a za pořádající pracoviště Dr. Pavol Přaženica. Následné panelové diskuze se zúčastní také Doc. Jaromír Astl.     
Posledním bodem programu je Live-surgery, operatér Dr. Materazzi předvede v přímém přenosu endoskopickou hemithyreoidektomii samozřejmě s možností diskuse s operatérem.         

Jednací jazyk čeština a angličtina, anglické části budou převáděny do češtiny.

Po skončení programu jste srdečně zváni na tradiční raut.

Sekretariát Střešovického jara vede pí. Jitka Šindelářová

Poplatek 100 Kč je možné poslat na účet č. 32123881/0710,var.symbol č.13711, případně zaplatit na místě.

Přihlásit se lze předem na mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , případně na telefonu 973 203 161. Včasné přihlášení nám umožní připravit vám v předstihu kongresové materiály.


Na setkání se těší

Michal Navara
s kolektivem pracovníků
ORL kliniky 3.LF UK a ÚVN Praha
 


Za výbor společnosti pro otolaryngologiii, chirurgii hlavy a krku prof. Rom Kostřica, předseda a doc. Jan Vokurka, vědecký tajemník