Vážená a milá paní Zoufalá,

ráda bych vám za sebe i celou rodinu vyjádřila svoji neskonalou vděčnost a poděkovala vám a celému týmu Domu seniorů Vlčí mák za Vaši úžasnou péči o moji babičku Z. M., která nedávno zemřela.

Babička a děda, I. M., u vás pobývali poměrně dlouhou dobu a tak jsem měla možnost poznat chod domu pro seniory a péči o residenty. Uvědomila jsem si, jak náročná fyzicky ale především psychicky je vaše práce, kolik lásky a porozumění pro stáří musíte vy i vaši zaměstnanci v sobě mít, abyste mohli takovou práci vykonávat.

Ráda bych vám / jim všem tímto za veškerou péči o babičku (a předtím i za dědu) moc poděkovala, především v posledních měsících, kdy babička byla jen ležící a nebylo to pro ni lehké. Vždy jste se k ní chovali s velikým citem a láskyplnou péčí. Vážím si toho a moc vám držím palce v další práci, abyste měli dostatek milých a citlivých pracovníků a skvělé podmínky pro vaši práci (vím, že i v podmínkách vlekoucí se rekonstrukce oddělení a pavilonu jste si udrželi míru nadhledu a pacienty jste se snažili obstarat, jak nejlépe to šlo).

Prosím, předejte můj dík všem sestřičkám a "bratrům", sociálním pracovníkům a dalším, kteří se o babičku starali; mají moji úctu a obdiv.

Všem ve Vlčím máku přeji za sebe i rodinu krásný nový rok 2020.

S úctou,

PaedDr. I. K.
vnučka