Dobrý den vážená paní náměstkyně,
moc ráda bych poděkovala za neuvěřitelně kvalitní péči, které se mi dostalo v ÚVN, v oddělení neurochirurgie, především od sestřiček. Podle struktury vedení ÚVN, které jsem našla na webu ÚVN doufám, že právě u Vás tato pochvala padne na "úrodnou půdu".
 
Jak jsem vnímala na sobě i na mých spoluležících opravdu všechny sestry (i další podpůrný personál) fungovaly po celou dobu mé hospitalizace neuvěřitelně špičkově, jak po profesionální odborné, tak po lidské stránce. Mohly jsme o cokoliv požádat, a ony respektovaly naši bolest a neustále vymýšlely, jak nám pomoci. I když se spoluležící omylem opřela o tlačítko a přivolala v noci sestru, tak ta řekla "nevadí, hlavně, že vám nic nechybí" a i v té noci se usmála. Takže sestry jako z pohádky, vždy dobře naladěné, příjemné a moc laskavé, ať už bylo poledne nebo 2 hodiny v noci. Ale také byly odborně nesmírně fundované, měly speciální odborné zkušenosti, věděly si rady, kolikrát byly odborně blízko úrovni lékařů. Mezi sestrami nebyla opravdu ani jediná, která by byla nepříjemná nebo i třeba jen méně lidská.

Kromě sestřiček bych ráda vyzdvihla a pochválila, že i celkově procesně (manažersky) byl chod oddělení špičkově nastaven. Během dne za námi chodili lékaři 3x až 4x denně a mezitím ještě vícekrát sestřičky s léky a s další podporou a vše mělo řád a systém. Navíc byl člověk průběžně dobře informován o tom, co ho čeká a zároveň byl vždy i lidsky podpořen, že to zvládne.
Dovolte mi, abych i Vám osobně poděkovala za to, že péče o pacienty v ÚVN je výborně řízena s tak skvělými výsedky.
Pokud je to možné, prosím o předání pochvaly dále.

Ještě jednou děkuji,

E.S.