Dobrý den,

jsem hospitalizovaná u Vás v nemocnici od 24.12.2020. Nejprve na jednotce intenzivní péče na neurochirurgii a nyní jsem na lůžkové části. Měla jsem krvácení do mozku. Nejsem moc dobrá spisovatelka, ale i přes to jsem se rozhodla vyšvihnout a podtrhnout tu nejskvělejší péči na JIP neurochirurgie.

Již jsem byla dříve hospitalizovaná v pár nemocnicích (zánět ledvin, apendix). Nechci pohoršovat jiné nemocnice, jiné sestry...(únava, nespokojenost apod), ale to jak se o mě starali sestřičky z Jipu tady u Vás.... byla jsem jak v Jiříkově vidění.
Naprostá a úžasná péče, cokoliv jsem chtěla a žádala bylo mi vyhověno. Ale ne jen tak vyhověno ale s ochotou a péčí. Někdy cítíte prodavačky a lidi ve službách, že jsou nepříjemné otrávené, ale tady byl pravý opak. Každou chvíli za mnou sestřičky přicházely, jestli něco nepotřebuji a skutečně se o mě staraly. Dalo by se říct jako o miminko. Hlavně s úsměvem a láskou, ač jsem byla pro ně cizí. Nikdy na ně a Vaši nemocnici nezapomenu a jsem pyšná, jaké máme zdravotnictví.

Především bych chtěla poděkovat sestřičce Janičče, Evičce, Moničce, Magdičce a Lukášovi... v čele staniční sestry Jiťulce. Ještě jednou děkuji za ohromnou péči a lásku v téhle nelehké době.

At jste všichni zdraví a ať tuto nelehkou dobu nějak společnými silami zvládneme a bude zase dobře.

S pozdravem a přáním hezkého dne

T. Č.