Dobrý den,

Právě jsem se vrátil z Ústřední vojenské nemocnice, kde jsem byl hospitalizován na oddělení Kardiologie A. Zde jsem byl velmi mile překvapen a potěšen tím, jak skvělý personál se o mě staral během přípravy a po vyšetření cév mého srdce, které po prodělání Covid-19 bohužel nefunguje, tak jak má.

Na oddělení panuje neuvěřitelně přátelská, vlídná a profesionální atmosféra. Děkuji moc ošetřující lékařce MUDr. Haně Chobotové a lékaři MUDr. Ondřejovi Heidlerovi, velmi příjemným, ale i důsledným zdravotním sestrám Daně Dulavové, Jitce Husábové a Leoně Tiché a v neposlední řadě mile usměvavému sanitáři Michalovi Frankovi. Jejich chování i přístup k pacientům byl víc než příkladný a i když jsem byl v nemocnici, cítil jsem jejich empatii a naprosto podporu. Zároveň bych rád poděkoval operačnímu týmu, který mi v pátek 9. dubna 2021 prováděl vyšetření srdce na operačním sále a omlouvám se jim, že si nepamatuji jejich jména, a tak je nemohu jmenovitě uvést, stejně tak jako těm, kdo je vede. Pokud jsou takoví příkladní odborníci i lidé i na ostatních odděleních, pak mohu před vámi jen smeknout.

Děkuji ještě jednou všem, díky kterým jsem poznal na vlastní kůži naplnění motta Ústřední vojenské nemocnice: Bonum aegroti suprema lex - Dobro pacienta nejvyšší zákon!

S pozdravem

R. R.