Dobry den,

dovolte mi nejdříve se omluvit za moji psanou češtinu - nejsem Češka, jsem Chorvatka žijící v Praze posledních 6 let.

Jelikož pracuji ve Zákaznickém servisu (česká společnost provozující webshop s oblečením, já jsem v Zákaznickém servisu pro Chorvatské zákazníky), velice dobře vím co znamená pracovat s lidmi.

To mi dává něco jako "právo" ocenit službu jiných.

Velice, a to zdůrazňuji VELICE, chci poděkovat všem co včera, 18. května, pracovali v O2 na očkování. Mela jsem termín v 18:24 h.

Úplně všichni vojáci, co tam byli, od vchodu až po místo v sále, kde jsem se očkovala, byly velice milí, usměvaví, zdravili, děkovali, doprovázeli.

Na miste kde jsou přepážky na přihlášeni bylo více pracovníků, mela jsem se hlásit u čísla 9 a tam zjistili že "něco" není v pořádku a odkázali mě na první přepážku, kde byly 2 slečny. Jedna se jmenuje Kateřina (omlouvám se, že jsem se neptala na jméno té druhé, ale se Kateřinou jsem mluvila vice) a to je holka pro kterou nemám dostatek slov (v češtině) jak ji pochválit.

Je velice pečlivá, usměvavá, ochotna, trpělivá, podává informace srozumitelně a i bez toho abych se ptala, mi poradila co a jak mam udělat (jek včera tak i na ten 2. termín na očkování). Prostě osoba/pracovník, který svoji práci zvládá perfektně.

Moje poděkování jde i mladému doktorovi, u kterého jsem se pak později v sále hlásila - informoval do detailu co bude a jaké případné "problémy" po očkování se můžou objevit. Neznám bohužel jeho jméno, akorát řeknu že vypadá velice mladě, mluví jak česky tak i anglicky (přede mnou byla paní anglicky mluvící) a pokud si můžu dovolit říct, zdá se mi, že možná trošku taky má přízvuk v češtině, tak bude asi taky "cizinec žijící v CZ" jako já.

Dál, paní sestřička, tak ta je úplně zlatá! Jen řeknu, že jsem se ji ptala jestli si je na 100% jista že mí píchla, protože já absolutně necítila nic, NIC. Očkovala jsem se naposled jako dítě (tak se ani nepamatuji) ale ročně 2-3 mám odběr krve (mám nějaké nemoci pro které musím na kontrolu brát krev z ruky) a očekávala jsem, že ucítím to píchnuti ale NIC. Ta paní sestřička je opravdu špičková!

Nemám žádné problémy teď po 24 h od očkování, ani mě neboli ruka.

Na závěr: jsem nadšená se vším všudy, jak s organizaci (od registrace dál), tak přes všechny lidi, kteří včera večer byli v O2.

Moc děkuji a i když to bude znít blbě, já se těším na moje 2. očkování koncem června.

SKVĚLÁ PRÁCE! DĚKUJI!

S pozdravem

B. C.